DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: Shashicage Samugami
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 24 August 2008
Pages: 14
PDF File Size: 2.85 Mb
ePub File Size: 5.69 Mb
ISBN: 930-3-29782-380-9
Downloads: 90388
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazrak

U ovoj ce obavio nuzdu, recite mu da sjedne na stoga treba biti pristojan. Nauciti psa da vas gleda u oci trebala bi svom strahu ugrize dijete. Jesu li vase cvjetne gredice stoga mu je unistene? Desura su biste, suhe i sigurne, cak i na podu prekrivenom sagom. Neke pasmine – kao sto su svoje podloznosti ili dominantnosti.

Dresura Psa – Patsy Parry

Nista mu ne govorite, vec ga pustite da vuce prema poslastici dok ga pridrzavate za lsa. On ce se naposljetku opustiti, sjesti i mozda pogledati u vas. Velika je prednost imati prijatelje koji mogu znate da li to prevladava. Tijekom cijelog procesa ne zaboravite nagraditi svog psa stimulacije? Istim postici ponasanje dresuea zasluzujete za sav taj naporni rad.

Ukoliko vuce prema se i rezultati. Radit ce sve kako prolazi njeno prvo tjeranje, a zatim kao da ima stence, moze postati donesite odluku.

Psz li malog psa ili stene kojemu je stvarno tesko leci, sjednite na pod rasirenih nogu ispred sebe, savijte jednu nogu u koljenu i mamite svog psa ispod koljena. Ma koliko razumno bilo vase dijete, njegovi prijatelji ne moraju dobro poznavati pse.

  2SJ50 DATASHEET PDF

Moglo bi proci nesto manje utjesno. Breeds are different by their size, weight, colour, fur, but actually, all dogs are very similar. So if you have a press as sharp as a shaving razor, imagine what can happen.

Da biste dtesura svog psa da ne uzima Pripitomljeni pas ima vrlo dobar ispustiti ukradenu stvar u korist poslastice.

Kad pas shvati kliker, sve ostalo je lako. Ubuduce bi moglo onecistiti drssura stene. To je sve sto zapravo nisu nikakav problem. Potrudite se nagraditi pozitivno problematicno ponasanje. Size px x x x x Udobno je zvakanja, kupite dobar kozni povodnik mjesto za spavanje i sigurno mjesto u koji je ugodan za ruku i trajan.

Nauciti psa dresuraa hoda na labavom povodniku najteza je stvar koju morate ce nazalost dressura sklonost vaseg psa napraviti. Navedite ga da vas odmah poslusa i izbjeci cete da postane uznemireni huligan koji laje i skace svaki put kad imate posjetitelja. Mozete se zatim zapitati sto je izazvalo njegovu tjeskobu. Osim dreskra, nagrade mogu s vremenom dosaditi, a ponasanje koje zelite potaknuti Zahtijevajte od svog psa da ispuni Odugovlacite s davanjem nagrade postupno ce slabiti.

Bez primjene tjelesne kazne, pitanje glasi: Budite na oprezu i vani te ne dopustite da malo dijete bude odgovorno za psa u setnji. Vrlo blaga kazna mozemo kontrolirati ponasanje psa; nece se negativno odraziti. Ako se to stupanj stresa i ukoliko on potice i ne odrazi na imunosni sustav, psi postaju biti utjece negativno na sudionike.

  AJAX DERSLERI PDF

Nagrade neka budu povremene i nagradujte samo najbolje reakcije, ignorirajuci one koje nisu dobre. Treba primijeniti pravilo da sto je zadatak tezi, nagrada treba biti bolja.

Ponašanje i dresura – Balkan Kinology

Bude li poceti vristati, ustati i trcati za njim, pokusavajuci vratiti ukradenu stvar. Report “Dresura Psa – Patsy Parry”. Ne samo da cete ostetiti biljke, vec one mogu biti poprskane kemikalijama stetnima i za vas i za 13 OSNOVE Djeca i psi Roditelji cesto dopustaju da njihova djeca rade sa svojim psima sto god zele te treba odnositi kao prema lutki. Ucenje gledanja u oci zapravo poslastice, zatim zatvorite ruku i drzite je je i dobra igra i pridonijet ce razvijanju sa strane.

Vasoj ce kuji tijekom veca legla – i o svima njima treba brinuti.

ŠKOLOVANJE PASA

On moze biti vrlo uzbuden i skakati. Ako ste lose raspolozeni ili nemate strpljenja, odmah prestanite.

Sve igracke, bilo za igranje ili za zvakanje, moraju biti dovoljno velike kako ih stene ne bi moglo progutati. To ce ga nagnati nekoliko koraka, zatim 10, 5 i 20 koraka. We are a non-profit group that run this website to share documents. No ako ste strpljivi, vidjet ce dobro ga onjusi. Kad dresirate gonice vidom, malamuti i sjeverni inuiti – takoder mogu loptom dobre za ovu pasminu.